OVER ONS
Welkom bij Gaelens.
In 1994 zijn wij begonnen met de productie van Misérable.
Het recept van deze overheerlijke Misérable is sinds 1923 een goed bewaard familiegeheim en als het van ons afhangt zal dit zo blijven.

Traditionele waarden, moderne aanpak!
Ondertussen zijn wij gegroeid tot een moderne banketbakkerij waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Sinds eind november 2006 hebben wij onze uitgebreide bedrijfsruimte in gebruik genomen.
Daardoor beschikken wij nu over ± 1100 m2 ruimte voor productie en opslag.
Onze ruime werkplaatsen, koelkamers, enz. zijn ingericht volgens de hygiëne voorschriften en volgens de HACCP & BRC normen.

Vandaag de dag bieden wij onze klanten een dertigtal producten, gebak en taarten, bereid op traditionele wijze, volgens originele recepten.
In ons ruim assortiment is er naast de trendy patisserie een ruime plaats voor de klassiekers zoals Misérable, Javanais, Tartine Russe, ...

Enerzijds zijn wij voldoende flexibel om snel op veranderende situaties of speciale wensen te kunnen inspelen. Anderzijds waarborgt onze ervaring de continuïteit in het nakomen van al onze verplichtingen.
Onze ploeg bestaat momenteel uit een 40-tal ervaren en enthousiaste medewerkers.
Samen met hen leveren wij niet alleen uitstekende producten maar ook een vlotte service. Alles wordt met de grootste zorg bereid, daar werken wij dagelijks aan.

Paul, Nathalie & Isabelle Gaelens
HISTORIEK
Het begon allemaal in 1923, mijn grootvader Pierre Gaelens opende zijn banketbakkerij te Knokke met als specialiteit Misérable en Riz condé.

Met het verdwijnen van de ‘Bakkerij Gaelens’ ging in Knokke opnieuw een stukje traditie verloren. Toch kunnen de liefhebbers blijven genieten van de alom bekende Misérable en een groot aanbod diverse desserten.

Als kleinzoon van Pierre Gaelens ‘Bakkerij Gaelens’ zet ik nu de traditie verder.

Altijd kwaliteit !
Onze prioriteit is kwaliteit en het gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde kleurstoffen, noch bewaarmiddelen.

Op het gebied van hygiëne en kwaliteit volgen wij strenge normen op, en dit vanaf de basisingrediënten tot het eindproduct.
Al onze artikelen worden geproduceerd, gestockeerd en getransporteerd onder gecontroleerde temperatuur.