Certifiaat ACS - 2016
03-16 Gaelens ACS G-026 cert.pdf
Detail
Certificaat Comeos - 2016
03-16 Gaelens Comeos cert.pdf
Detail
Certificaat ACS - 2015
03-15 Gaelens ACS G-026 certificaat.pdf
Detail
Certificaat Comeos - 2015
03-15 Gaelens Comeos certificaat.pdf
Detail
Certificaat ACS - 2014
03-14 Gaelens ACS G-026 certificaat.pdf
Detail
Certificaat Comeos - 2014
03-14 Gaelens Comeos certificaat.pdf
Detail
Certificaat gebruik rauwe melk - 2013
2013 Gaelens ACS G-009 certificaat rauwe melk 04-13.pdf
Detail
Certificaat ACS - 2013
2013 Gaelens ACS G-026 certificaat 04-13.pdf
Detail
Certificaat Comeos - 2013
2013 Gaelens Comeos certificaat 04-13.pdf
Detail
Certificaat Autocontrolesysteem - 2012
Scope: Droog gebak, Koude patisserie, Warme patisserie
Detail
COMEOS Food for KMO's - 2012
Bakery Scope of certification: Production, packaging and distribution of wet and dry pastry.
Detail
Certificaat Autocontrolesysteem - 2011
Scope : Aankoper rauwe melk voor gebruik in eigen banketbakkerij.
Detail
COMEOS Food for KMO's - 2011
Scope : Productie, verpakken en distributie van nat en droog gebak.
Detail
Certificaat FEDIS FOOD voor KMO - 2010
Scope : Productie, verpakken en distributie van nat en droog gebak.
Detail
Certificaat FEDIS FOOD voor KMO - 2009
Scope : Productie, verpakken en distributie van taarten en gebak.
Detail
Certificaat FEDIS FOOD voor KMO - 2008
Scope : Productie, verpakken en distributie van nat en droog gebak.
Detail